Termékek a kosárban

Összesen: 0 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék


Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

N. Nagy Sándor - Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell (Könyv)

Író:
N. Nagy Sándor;

Kategória:
Könyv > Életmód, egészség > Gasztronómia;
2 465 Ft
(Eredeti ár: 2 900 Ft)
Megtakarítás: 15%

Raktáron Szállítási idő: 1-3 munkanap



Tartalom:


A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: "Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával." A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.


Kiadás éve: 2023
Oldalak száma: 48 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9786156603043
EAN: 9786156603043





Oldal frissítés:

Tag-ek: N. Nagy Sándor