Termékek a kosárban

Összesen: 5 195 680 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Molnár B. Tamás (szerk.); Dr. Roznik Ferenc - Gault & Millau Étteremkalauz 2015

Gault & Millau Étteremkalauz 2015 (Könyv)

Író:
Molnár B. Tamás (szerk.); Dr. Roznik Ferenc;

Kiadó:
ENFYS Kft.
Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyvek;
2 550 Ft
(Eredeti ár: 3 000 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: Bizonytalan



Tartalom:


Gault&Millau - A világ egyik legrangosabb nemzetközi kalauza. Éttermek, borászatok, szállodák, turisztikai régiók, csárdák, kisvendéglők, csúcséttermek, klasszikus és kreatív konyhák kézműves sörfőzdék, romkocsmák, fesztiválprogramok, turisztikai célpontok. Melyik Magyarország legjobb étterme? Hol a legjobb a halászlé? Hol vernek át a roston sült fogassal? Ennél alaposabb helyzetkép még sosem készült a hazai vendéglátásról. Ma országszerte több a jó szívvel ajánlható étterem, mint egy évvel korábban: 105 konyha kapott 11 vagy annál magasabb pontszámot – szemben a tavalyi 93-mal. És több az olyan konyha is, amely nem éri el ugyan a 11 pontot, de legalább egy kiemelkedő specialitást tart, megbízható, tisztes színvonalon – legyen az bár egy jó leves, egy birkapörkölt, vagy egy hamburger. 2014-ben a 3 sapkások körében (17 pont) nem volt változás, de a 2 sapkások köre (15–16 pont) ismét csak bővült.


Kiadás éve: 2015
Oldalak száma: 508 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 2050000035128
EAN: 2050000035128





Oldal frissítés:

Tag-ek: Molnár B. Tamás (szerk.); Dr. Roznik Ferenc