Termékek a kosárban

Összesen: 5 212 003 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Barotányi Zoltán - Konyhai kémia

Konyhai kémia (Könyv)

Hogyan működik főzés közben a tudomány?

Író:
Barotányi Zoltán;

Kategória:
Könyv > Egyéb > Természettudomány;
3 987 Ft
(Eredeti ár: 4 690 Ft)
Megtakarítás: 15%
Szállítás: ELŐRENDELHETŐ

Várható megjelenés: 2024-07-01



Tartalom:


Kerti sütögetéskor miért csökkenti a zöldfűszeres pác a rákkeltő anyagok keletkezését? Miért finom a hőbomlás egyes fázisaiban az étel, és miért ehetetlen a másikban? Vajon mitől rettegnek a kemofóbok, ha édesítőszert tartalmaz egy étel? Miért változik meg a vizeletünk szaga, ha spárgát ettünk, és miért csak az emberek negyede érzékeli? Barotányi Zoltán kedélyes és lezser hangvételű ismeretterjesztő írásaiban összeforr a gasztronómia és a szigorú tudomány, mely rég volt olyan szórakoztató és lélegzetelállítóan összetett, mint háztartásunk fortyogó laboratóriumában: a konyhában.


Kiadás éve: 2024
Oldalak száma: 376 oldal
Kötésmód: karton
ISBN: 9786158233781
EAN: 9786158233781





Oldal frissítés:

Tag-ek: Barotányi Zoltán