Termékek a kosárban

Összesen: 0 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Mercz Árpád, Bíró Károly - A bor készítése és kezelése

A bor készítése és kezelése (Könyv)

Író:
Mercz Árpád; Bíró Károly;

Kategória:
Könyv > Életmód, egészség > Gasztronómia;
4 335 Ft
(Eredeti ár: 5 100 Ft)
Megtakarítás: 15%

Raktáron Szállítási idő: 1-3 munkanap



Tartalom:


A borkészítés és borfogyasztás mindazoknál a népeknél, amelyeknél a természeti viszonyok megengedték a szőlőtermesztést, az őstörténettől napjainkig nagy szerepet játszott az emberek életében. A bor az emberiségnek napjainkban is általánosan ismert, kedvelt itala. Egyeseknek élvezeti cikként szolgál, másoknak viszont a mindennapi táplálkozás fontos kiegészítő fogyasztási cikke. De fontos szerepet tölt be a közegészségügy terén is, részben a járványos betegségek elhárításában, a megelőző védekezésben, részben pedig a gyógyításban, illetve a legyengült betegségeknél a szervezet részére gyorsan értékesülő tápszerként alkalmazva. Ünnepi lakoma a magán-, köz-, vagy nemzetközi életben bor nélkül el sem képzelhető. A mai Magyarországon újra reneszánszát éli a borkészítés és a különféle borbemutatók, bormustrák, fesztiválok ideje. Szinte minden jelentős szőlőtermelő vidékünkön zajlanak ilyen események, amik egyre népszerűbbek és évről-évre mindig nagyobb az érdeklődők, borkedvelők létszáma.


Kiadás éve: 2024
Oldalak száma: 327 oldal
Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 9786156788313
EAN: 9786156788313





Oldal frissítés:

Tag-ek: Mercz Árpád, Bíró Károly