Termékek a kosárban

Összesen: 0 Ft

Tovább a kosárhoz

Még vásárolni szeretnék




Rocky könyv, DVD webáruház - Hűségprogram


Rocky könyv, DVD webáruház - Pénzvisszafizetési garancia


Rocky könyv, DVD webáruház - MPL PostaPont


Rocky könyv, DVD webáruház - ügyfélszolgálat

Lisa Atwood; Rebecca Courchesne; Rick Field - A befőzés művészete

A befőzés művészete (Könyv)

Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok

Író:
Lisa Atwood; Rebecca Courchesne; Rick Field;

Kategória:
Könyv > Gasztronómia > Szakácskönyvek;
6 792 Ft
(Eredeti ár: 7 990 Ft)
Megtakarítás: 15%

Raktáron Szállítási idő: 1-3 munkanap



Tartalom:


A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására. E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.


Kiadás éve: 2012
Oldalak száma: 240 oldal
Kötésmód: keménytábla, védőborító
ISBN: 9789636895655
EAN: 9789636895655





Oldal frissítés:

Tag-ek: Lisa Atwood; Rebecca Courchesne; Rick Field